100 päivän valmennukset ja esimiestreenit

Autamme avainhenkilöitä ottamaan uudet tehtävät ja tilanteet haltuun. Valmennamme ihmisiä harjoitusten ja oivallusten kautta luomaan uutta ajattelua ja kestäviä muutoksia.

Räätälöidyssä esimiesvalmennuksessa keskustellaan johtamisen tärkeimmistä teemoista ja harjoitellaan konkreettisia johtamistilanteita. Ryhmäcoachingissa harjoitellaan valmentavaa johtamisotetta, ratkotaan osallistujien tilanteita ja sparrataan toisia.

100 päivän valmennus

Ensimmäiset sata päivää ovat ratkaisevan tärkeitä uudessa tehtävässä.  Tämän päivän työelämässä odotukset näkyvien tulosten saamiseen kiihtyvät. Varsinkin vaativaan uuteen rooliin astuessa voi olla haastavaa ottaa uusi rooli haltuun nopeasti ja saada muut mukaan tukemaan yhteistä tekemistä.

100 päivän valmennusohjelmassa kirkastat visiosi, ja konkretisoit tavoitteet ensimmäiselle sadalle päivälle. Valmentaja tukee ja haastaa sinua suunnitelman viemisessä käytäntöön. 100 päivän valmennusohjelma auttaa sinua pitämään fokuksen olennaisessa, priorisoimaan, sekä ylläpitämään henkilökohtaista energiatasoasi korkealla haastavan perehdytysjakson aikana.

Lue lisää esitteestä: 100 päivän coaching avainhenkilöille esite

 

Ryhmäcoaching

Valmennamme ihmisiä harjoitusten ja oivallusten kautta luomaan uutta ajattelua ja kestäviä muutoksia. Teemme räätälöityjä ryhmäcoaching- ja valmennuskokonaisuuksia johtamisen ja/tai työyhteistötaitojen kehittämiseksi. Valmennukset rakennetaan vastaamaan asiakkaan tarpeisiin ja tavoitteisiin. Erityisen hyödyllisiksi on koettu valmentavan johtamisotteen harjoittelu samalla kun ratkotaan vertaisryhmän oikeita arjen haasteita.